BDSM: ce înseamnă și de ce ai nevoie pentru o astfel de partidă

BDSM: ce înseamnă și de ce ai nevoie pentru o astfel de partidă

Îți dorești fantezie și varietate în viața intimă, pentru ca partidele de sex să fie nu doar satisfăcătoare, ci să aducă mereu ceva nou și incitant. Cu siguranță că știi despre filmele din ciclul Fifty Shades of Grey, poate le-ai și vizionat, așa că vrei să afli mai multe despre aceste ritualuri erotice. 

Îți prezentăm în continuare cele mai importante detalii despre ce înseamnă BDSM și de ce merită să încerci experiențe intime deosebite, prin care să trăiești senzații noi, puternice și excitante. Câteva jucării pentru cupluri, o vizită la sex shop sau pe site-urile de specialitate și vei trăi satisfacțiile unei vieți intime condimentate cu momente fierbinți, care să te ducă pe culmile plăcerii.


Ce înseamnă BDSM

Termenul BDSM provine din limba engleză și se referă la Bondage, Discipline, Dominance/ Submission, Sadomasochism. Sub denumirea generică de BDSM este cuprinsă întreaga gamă de ritualuri erotice bazate pe dominație, jocuri psihologice, durere și supunere a partenerului. 

Plăcerea sexuală provine mai ales din percepțiile mentale și emoțiile puternice provocate de experiențele extreme pe care le trăiesc protagoniștii acestor scenarii elaborate.

Față de alte jocuri de cuplu, scenele erotice de tip BDSM cuprind 3 tipuri de roluri,  fiecare cu importanța sa în obținerea satisfacției sexuale:

  1. Partenerul dominant este acela care stabilește regulile jocurilor erotice, controlează mișcările în cuplu și aplică pedepsele convenite de cei doi protagoniști;
  2. Partenerul controlat este persoana care acceptă să fie dominată și se supune necondiționat regulilor și pedepselor aplicate de dominator;
  3. Cameleonul este persoana care face schimb de roluri și trăiește plăcerea fiecărei ipostaze, de dominator și de dominat.

Fiecare cuplu stabilește ce înseamnă BDSM pentru cei doi practicanți ai acestor jocuri erotice, așa că urmărește în continuare lucrurile pe care să le agreezi cu partenerul sau partenera, pentru ca momentele intime să fie pe placul amândurora.

De ce ai nevoie pentru o partidă BDSM

Achiziționează accesorii BDSM pentru jocuri sexuale intense

Ca să beneficiezi de senzațiile intense din jocurile BDSM ai la dispoziție o gamă largă de articole erotice, dintre care cele mai importante sunt accesorii bondage, lenjerie sexy și afrodisiace, care îți oferă cele mai intense fantezii de cuplu.

Așa cum îi spune și numele, bondajul presupune legarea mâinilor și picioarelor, de aceea ai nevoie de funii, lanțuri sau cătușe, împletituri din piele cu ținte de metal sau sisteme complexe de hamuri și curele. În completare vei folosi eșarfe pentru legatul ochilor, măști, pene și bice din piele cu bile metalice la capete sau cravașe de catifea pentru ritualurile BDSM care cuprind atingeri delicate alternate cu loviri bruște, ca să se obțină o excitare puternică și sofisticată.

Se folosesc alimente și băuturi excitante, precum căpșuni, șampanie sau frișcă, pentru stimularea olfactivă, gustativă și tactilă a celor doi parteneri. După începerea jocului, intensitatea crește, inhibițiile dispar și se deschide calea practicilor de masturbare, penetrare și satisfacere sexuală cu ajutorul unor accesorii BDSM precum bile vibratoare, cercei pentru sfârcuri, cleme pentru labii, dopuri anale, inele vaginale și vibratoare cu dublă sau triplă acțiune.

Stabilește limitele permise pentru partenerii de joc sexual BDSM

Cel mai important aspect atunci când stabilești ce înseamnă BDSM pentru cuplul vostru îl reprezintă consensul. Asigură-te că ai determinat limitele jocurilor pe care le veți face împreună, că sunteți confortabili cu obiectele pe care le veți folosi și cu raportul de forțe dominant/dominat care stă la baza practicilor de subordonare sexuală.

Vorbește deschis despre așteptările pe care le ai de la această experiență sexuală și spune-i partenerului sau partenerei ce-ți place și ce-ai vrea să faci în cadrul unei partide BDSM. Descrie preferințele tale, vei vedea că simpla enunțare a acestor detalii reprezintă un factor de excitare și un preludiu la scenele fierbinți care vor urma.

Stabiliți împreună care sunt lucrurile pe care nu vreți să le încercați și respectați-vă reciproc tabuurile. Unuia dintre parteneri îi poate plăcea să fie legat de pat cu cătușe, altuia atingerea cu biciul și hamul cu bile îi provoacă plăceri intense.

Comunicarea în cuplu este esențială pentru ca aventura sexuală BDSM să fie o reușită. Înainte de a începe efectiv jocurile erotice, setați un safe word ca semnal de oprire, care să poată fi folosit atunci când unul dintre parteneri simte dureri neplăcute sau nu mai dorește continuarea practicilor de dominație sexuală.

Durerea excitantă, dusă până la nivelul de suportabilitate dorit, face parte din farmecul unei partide BDSM, la fel și stimularea cu ajutorul unor accesorii erotice deosebite. De mare importanță sunt imaginația, creativitatea, implicarea mentală și afectivă, care duc atingerile dintre parteneri la un nivel superior.

Cele mai ascunse fantezii sexuale pot fi exprimate și împlinite în cadrul unor ritualuri BDSM, de aceea multe cupluri apelează la aceste jocuri erotice pline de dinamism și intensitate.

Asumarea sexualității în cuplu, fără inhibiții și fără pudoare reprezintă un mod incitant de a păstra vie flacăra pasiunii și de a descoperi lucruri noi, atât despre partener sau parteneră, cât și despre propria persoană.

Capacitatea de a te reinventa în dormitor aduce o mare satisfacție fizică și mentală, iar experiențele picante, pline de adrenalină reprezintă modalități de excitare puternică și prilejuri excelente pentru orgasme multiple, de mare intensitate.

Decideți împreună ce înseamnă BDSM pentru viața voastră intimă și distrați-vă ca un adevărat cuplu modern, cu ajutorul unor accesorii erotice și jucării sexuale sofisticate, care să vă ofere plăceri noi și varietate în dormitor. 

Comentarii