Care sunt cele mai populare jucării sexuale și cum le alegi

Care sunt cele mai populare jucării sexuale și cum le alegi

Intimitatea este foarte importantă într-un cuplu, iar calitatea vieții sexuale reprezintă un adevărat barometru în succesul unei relații. Pentru experiențe variate și momente pasionale, o idee excelentă este folosirea unor jucării sexuale, care pot fi utilizate atât în doi, cât și solo. 

Îți prezentăm în continuare cele mai populare jucării sexuale, împreună cu detalii utile ca să alegi cele mai potrivite accesorii erotice, în funcție de preferințele tale și ale partenerului sau partenerei, ca să vă bucurați de momente incendiare, pline de pasiune:

Vibrator - cea mai cunoscută jucărie sexuală

Vibratorul este cea mai populară jucărie sexuală, destinată excitării și stimulării sexuale cu ajutorul vibrațiilor. Este un accesoriu versatil ce poate fi utilizat în timpul preludiului, dar și la penetrare sau masturbare.

Ai la dispoziție o gamă largă de vibratoare pentru stimulare sexuală, iar cele mai căutate sunt cele cu ritm reglabil, care permit alegerea vitezei preferate. Alte tipuri de vibratoare sunt realistice, realizate prin redarea detaliilor anatomice ale penisului, vibratoare metalice de tip glonț sau vibratoare curbate cu cap rotunjit. Există și vibratoare rezistente la apă, pe care le poți folosi în timpul dușului, în cadă sau la jacuzzi . 

Dildo - jucării sexuale versatile

Asemănător cu vibratorul, dildo-ul este o jucărie sexuală în formă de penis, pe care o poți utiliza la stimulare și satisfacere, atât pentru tine, cât și pentru partener sau parteneră. 

Dildo vaginal

Cel mai des sunt folosite dildo-uri vaginale, care stimulează organele genitale și asigură o excitare puternică, fiind preferate de multe cupluri pentru preludiu și ca accesoriu în timpul penetrării.

Dildo anal

Aceste modele de dildo sunt proiectate special pentru anus și realizează o penetrare fină, extrem de excitantă. Pot fi sub formă de dopuri anale, stimulatoare de prostată sau șirag de bile anale. 

Dildo pentru cupluri

Așa cum le spune și numele, sunt jucării sexuale ce permit stimularea simultană a vaginului și a anusului. Pot fi utilizate în doi și sunt preferate în jocurile erotice de cuplu, mai ales că există și opțiunea atașării de testicule sau se poate folosi un dildo de tip strap on, prins cu hamuri și curele. 

Dildo-urile sunt accesorii sexuale versatile, ai la dispoziție inclusive modele de dildo transparent, ca să aduci mereu ceva nou în momentele fierbinți din dormitor.

 Jucării anale - pentru varietate în cuplu

Alte obiecte sexuale căutate de amatorii de plăceri sunt jucării anale, disponibile sub formă de dopuri anale și bile anale. Acestea din urmă se introduc în anus, iar la momentul climaxului sunt extrase lent, oferind senzații orgasmice.

Inele pentru penis - plăceri masculine la superlativ

Inelele pentru penis sunt jucării erotice care se utilizează pentru creșterea dimensiunii penisului și menținerea erecției pentru o perioadă mai lungă de timp. Ai la dispoziție multe modele și accesorii de tip inel: cu vibrații și stimulator pentru clitoris, inele pentru penis cu vibrator în jurul scrotului, inele pentru stimulare testiculară.


Ouă vibratoare - jucării sexuale pentru plăceri intense

Sunt jucării sexuale speciale, atât ca formă (ovoidă, de unde le vine și numele), cât și datorită faptului că se bazează pe cele mai noi tehnologii digitale. Ouăle vibratoare produc vibrații controlate de o telecomandă ce funcționează prin Bluetooth, pentru reglarea ritmului și intensității vibrațiilor. 

 Bile vaginale - jucării sexuale pentru excitare maximă 

Bilele vaginale sunt cunoscute și ca bile Kegel sau Ben Wa, au în interior  sfere mici cu rol de bile de greutate, ce asigură vibrații plăcute. Antrenează musculatura vaginală și sunt recomandate pentru autostimulare.

Jucării BDSM

Pentru senzații tari în dormitor poți să folosești accesorii din ritualuri BDSM: bice, cătușe, hamuri, călușuri, lenjerie sexy și costume pentru jocuri de rol. Sunt altfel de jucării, care îți vor stârni curiozitatea și vor condimenta viața de cuplu.

Cum să alegi cele mai bune jucării sexuale 

Oricare este modelul tău preferat de jucărie sexuală, este recomandat să alegi produse de calitate, care să nu-ți pună în pericol sănătatea și să nu reprezinte un pericol pentru tine sau pentru partener.

Citește cu atenție etichetele și nu cumpăra jucării sexuale realizate din materiale toxice, care conțin ftalați. Alege doar texturi sigure:  cauciuc termoplastic (TPR), silicon, PVC fără ftalați, sticlă silicată calcosodică sau borosilicată, ceramică glazurată, piatră naturală, lemn finisat, aluminiu, titan anodizat sau oțel inoxidabil.

Caută specificația body safe, ca să te asiguri că jucăriile sexuale pe care le-ai ales nu-ți vor provoca arsuri, răni, loviri, iritații sau senzații neplăcute.  Respectă indicațiile de utilizare, mai ales în ceea ce privește curățarea lor după fiecare folosire și păstrarea în locuri ferite de temperaturi extreme. 

Achiziționează accesorii erotice doar de pe site-uri autorizate și din magazine de specialitate, ce grupează branduri consacrate și oferă o largă varietate de obiecte care să-ți îmbogățească experiențele intime.

Alege jucării sexuale diverse, utilizează-le împreună cu stimulente și lubrifianți și folosește-le cu fantezie în jocuri de cuplu pline de pasiune, ca să te bucuri de o viață intimă împlinită, alături de partener sau parteneră.

Comentarii