Ce lenjerie preferă bărbații: exemple și sfaturi pentru o noapte hot

Ce lenjerie preferă bărbații: exemple și sfaturi pentru o noapte hot

Secretul unei relații sexuale reușite stă în atracția dintre parteneri, acea chimie dintre două persoane, compatibilitatea fizică și emoțională despre care am auzit cu toții, și pe care ne-o dorim atunci când ne îndrăgostim de cineva. Cum se ajunge la dorința sexuală și mai ales care sunt modurile prin care pasiunea în cuplu poate fi menținută după ani de relație?

Lenjerie sexy pentru nopți pline de pasiune 

O metodă excelentă o reprezintă accesoriile erotice, printre care se numără și articolele de lenjerie sexy, care înflăcărează mințile bărbaților și aduc plăceri intense femeilor, pentru că le ajută să se simtă ca niște adevărate dive: frumoase, senzuale, dorite.


Ai la dispoziție jucării sexuale diverse, pe care le găsești la sex shop, pentru a-i satisface partenerului sau partenerei toate plăcerile. De ce să mai folosești și articole de îmbrăcăminte?

Răspunul este simplu: sexul este un act fizic îmbogățit la nivel mental, senzorial și emoțional de percepții diverse, de gesturi și simboluri care potențează plăcerile trupului cu fiorul pe care-l simte sufletul. 

Nuditatea este superbă, dar atunci când trupul femeii se lasă întrezărit prin mătăsuri semitransparente, dantele fine, fâșii de satin strălucitor sau materiale gen plasă, atracția este și mai intensă, pentru că sunt accesate cele mai ascunse fantezii, dorințe și vise erotice. 


Tipuri de lenjerie sexy pentru o noapte hot

Dacă vrei să afli ce lenjerie preferă bărbații, îți prezentăm cele mai populare articole de lenjerie sexy, pe care să le porți sau să le oferi pentru nopți fierbinți, pline de pasiune:


Costum sexy pentru jocuri de rol

Colecția ta de jucării sexuale n-ar fi de mare folos fără jocurile erotice pe care să le puneți în scenă împreună, ca doi actori din filmele pentru adulți. Îmbracă costume sexy de școlăriță, soră medicală, polițistă sau stewardesă: în materie de fantezii sexuale nu există tabuuri sau idei care să nu merite a fi încercate.

Corset sexy

Ați văzut împreună filmele celebre cu numere de cabaret, scene de striptease și prezențe feminine de un erotism tulburător. Dintre toate aceste simboluri consacrate ale frumuseții feminine, ce lenjerie preferă bărbații dacă nu acele corsete sexy ce  evidențiază curbele armonioase și scot în evidență atât de bine voluptatea sânilor.

Babydoll 

Înger și demon, inocență și păcat, aceste senzații creează o dorință puternică, iar dacă porți lenjerie sexy de tip babydoll reușești să aprinzi pasiunea în cuplu, iar următoarea întâlnire se va transforma într-o noapte hot. 

Portjartier

Dacă vrei să aduci atmosfera de la Moulin Rouge la voi în dormitor, alege modele de portjartier cât mai îndrăznețe și nu uita că negrul sexy, albul senzual și roșul pasional sunt culorile ce transformă obiectele de lenjerie ale femeilor în adevărate fetișuri pentru bărbații dornici de sex.


Bikini 

Vara este o stare de spirit, iar senzualitatea trupurilor bronzate care stau la soare pe plajă poate fi recreată oricând cu o pereche de bikini sexy. Sunteți fani ai stilului mai dur și ai jocurilor BDSM? Niște bikini bondage sunt potriviți pentru a da startul la un maraton al sexului la care să aduceți și jucării sexuale pentru cupluri, pentru nopți intense. 


Bodystocking

Este dificil de stabilit ce lenjerie preferă bărbații, dar este sigur că piesele elaborate, cu  dantelă semitransparentă înflorată, combinate cu satin delicat îi atrag prin stilul fantezist și croiala îndrăzneață. Aceste articole de tip bodystocking fac pe orice femeie să se simtă sigură pe sine și arată bărbaților că sexul va fi total, fără inhibiții, cu plăceri intense și momente fierbinți.

Este bine să aveți la îndemână stimulente și lubrifianți care să potențeze senzațiile fizice și să condimenteze scenele intime. 


Sexul reprezintă o plăcere, o nevoie fiziologică și o artă, pentru că satisface trupurile și mințile oamenilor în atâtea feluri diferite, toate pline de fantezie, plăcere și satisfacție. Atunci când te pregătești pentru o noapte hot, alege jucării sexuale diverse și lenjerie sexy, iar pasiunea și dorința nu vor întârzia să apară. Comentarii