Ce poziții sexuale preferă femeile

Ce poziții sexuale preferă femeileSexualitatea femeii este complexă și implică atât aspecte fiziologice, cât și emoționale. Imaginative, creative și senzuale, urmașele Evei au nevoie de varietate și intensitate în viața intimă, așa că vom prezenta în continuare câteva detalii picante despre ce poziții preferă femeile și cum pot fi ele satisfăcute în momentele fierbinți din dormitor.

Poziția misionarului (Missionary)

Reprezintă o poziție clasică de sex, pe care majoritatea femeilor o experimentează la începutul vieții intime, și continuă să le placă pentru că se simt privite, admirate și pot fi stimulate și în timpul penetrării. Aparenta lipsă de libertate în mișcări se rezolvă cu atingeri pline de pasiune, prin care partenerii își reglează ritmul, ghidându-se unul pe altul, în tandem. Permanentul contact vizual și apropierea totală a corpurilor sunt argumentele forte pentru care această poziție este preferată de multe cupluri. 

Pentru senzații noi în dormitor, poziția misionarului poate fi încercată și în variante mai îndrăznețe: cu picioarele îndoite și tălpile sprijinite pe pat sau cu picioarele ridicate de-o parte și de alta a partenerului. O a treia variantă, cu picioarele femeii așezate pe umerii partenerului, este de asemenea preferată pentru că oferă senzații intense și o penetrare puternică. 

Poziția pe la spate (Doggy style)

Excelentă pentru fanteziile din dormitor, doggy style este o poziție pe care femeile o preferă pentru că adaugă un plus de fun scenelor de sex și este potrivită atât pentru sex normal, cât și pentru sex anal. Asigură o penetrare adâncă și este ideală pentru utilizarea unor jucării sexuale pentru femei, căci ajută la stimularea punctului A, poziționat între colul uterin și uretră, iar orgasmele multiple nu vor întârzia să apară.

Intensitatea actului sexual este controlată de ambii parteneri, pentru că femeia poate atenua sau stimula penetrarea, prin depărtarea sau apropierea picioarelor, iar ritmul erotic va fi unul irezistibil. Utilizarea de stimulente și lubrifianți face din doggy style un deliciu al scenelor de sex fierbinte și reaprinde flacăra pasiunii în multe cupluri.

Dans în poală (Lap dance)

Așa cum îi spune și numele, este o poziție sexuală ce se aseamănă cu un dans erotic, de aceea femeile o apreciază, pentru că pot să-și arate creativitatea și să se simtă în centrul atenției, chiar să inițieze și să conducă partida de sex.

Unduirile de șolduri, rotirile pelviene, mișcările lente pe verticală, etalarea sânilor, toate acestea sunt excitante pentru femei și le fac să se simtă ca niște cadâne. Lap dance poate fi încercat și cu penetrare din spate, sau cu sprijin pe pat, canapea ori altă piesă de mobilier.

Este poziția sexuală în care un cuplu poate experimenta toate fanteziile dorite, iar femeile își pot dezlănțui în voie temperamentul erotic. 

Lingurița (spooning)

Ambii parteneri stau întinși pe pat, pe o parte, iar femeia este așezată cu spatele, penetrarea fiind fină și intimă, cu mare impact emoțional. Este una dintre cele mai erotice poziții, căci partenerul poate mângâia întreg trupul femeii, iar stimularea clitoridiană sau anală se realizează ușor, mai ales că se pot folosi jucării sexuale pentru cupluri.

Mișcările bazinului nu sunt ample, dar cele două trupuri vibrând la unison degajă o energie sexuală deosebită și creează o excitare puternică. Romantismul acestei poziții poate fi condimentat cu picanteria unei oglinzi așezate de-a lungul patului, în care partenerii se pot privi, în timpul actului sexual.

Poziția tantrică (Yab-Yum)

Ce-și doresc femeile? Vorba filmului: își doresc plăcere și romantism în același timp, așa că o poziție sexuală ce le oferă penetrare intensă, joc erotic și priviri tandre este exact ceea ce le trebuie, de aceea Yab-Yum este preferată de multe femei pentru momentele fierbinți de pasiune în cuplu.

Se aseamănă cu poziția lotus, adică bărbatul stă cu picioarele încrucişate pe pat, sau chiar pe podea, iar femeia se așează deasupra lui, încolăcindu-l cu picioarele. Astfel, cei doi vor fi foarte apropiați, iar preludiul este un spectacol de atingeri și îmbrățișări, pentru că partenerii își țin brațele înfăşurate unul în jurul celuilalt, iar chipurile lor sunt la doar câțiva centimetri distanță. Pentru un plus de excitare, este recomandat ca sfârcurile celor doi să fie permanent în contact.

Femeile adoră această poziție, pentru că este exotică, spectaculoasă și asigură o penetrare adâncă a vaginului, însoțită de mișcări pe verticală ce oferă plăceri intense și orgasme multiple.

Viața intimă reprezintă o lume fascinantă, iar cuplurile care trec peste tabuuri reușesc să trăiască o libertate sexuală condimentată cu jucării sexuale, ritualuri erotice și diferite poziții de sex, pentru o satisfacție deplină.

Apetitul sexual poate fi stimulat cu jocuri de cuplu, așa că o vizită în doi la sex shop este oricând binevenită, iar răspunsul la întrebarea ce poziții preferă femeile își găsește răspuns în gama largă de accesorii erotice disponibile pe site-urile de specialitate.

Comentarii