Cele mai bune poziții sexuale pentru sexul anal

Cele mai bune poziții sexuale pentru sexul anal

Vești bune: sexul anal e din ce în ce mai puțin un tabu. Acesta oferă un alt tip de plăcere care poate fi cu adevărat intimă, mai ales dacă este prima dată pentru ambii parteneri. Un alt avantaj? Anumite femei experimentează chiar și un orgasm anal.

Dacă e prima dată când încerci, ia lucrurile încet și nu te aventura cu jucării sexuale de mari dimensiuni. Alege vibratorul perfect pentru tine, care să ofere o stimulare delicată și progresivă și ține minte că lubrifiantul este cel mai bun prieten al tău. Acum că am lămurit aceste aspecte, să intrăm direct în miezul problemei. Care sunt pozițiile sexuale pentru un sex anal de neuitat?

Dansul în poală (sau Lap Dance)


Această poziție e perfectă dacă ești relativ nou la sexul anal, pentru că e ușor de executat, dar în același timp e și foarte sexy! Lasă-ți partenerul să se așeze pe marginea unui scaun sau al unui pat și, cu spatele la el, așază-te în poala lui. 

Folosește vibratorul anal Petite Sensations Black Plug pentru a-ți relaxa mușchii înainte să te așezi. Când decizi că poți începe penetrarea, cel mai bun aspect e că tu controlezi cât de jos te așezi pe partenerul tău. Poți merge oricât de adânc sau de superficial simți că ai nevoie în momentul respectiv.

Pe stomac (sau Lying Doggy)


Această poziție e perfectă pentru penetrare anală superficială. Partenera se așază pe stomac și te lasă pe tine să stai direct deasupra ei, penetrând-o din spate. Pentru mai mult confort, poți să te sprijini în coate, iar ea poate să-și pună o pernă sub stomac pentru o penetrare mai ușoară.

Ca să condimentezi un pic lucrurile, pentru extra stimulare, poți folosi oul vibrator Svakom Ella Neo, punându-l sub clitorisul ei. Sigur că și degetele ei pot face o treabă bună, dar parcă nu se compară cu vibrațiile puternice cu 10 trepte de intensitate pe care le poți regla la niveluri din ce în ce mai mari pe măsură ce penetrarea devine mai intensă.

Misionarul pe ușa din dos (sau Backdoor Missionary)


În timpul sexului anal, de regulă nu puteți să vă priviți unul pe altul, iar intimitatea dintre voi poate să aibă de suferit. Nu însă și cu această poziție! Penetrează-ți partenera din poziția misionară și ajut-o să-și țină genunchii presați de coapsele tale ca să controleze cât de adânc intri în ea. 

Misionarul pe ușa din dos e poziția ideală pentru gesturi tandre și pentru acea intensitate a privirilor care capitulează una sub profunzimea alteia, făcând întregul act sexual mai intim și mai cutremurător. Nu degeaba se zice că excitarea are loc întâi în creier!

Lingurița (sau Spoon)


Spooning-ul nu necesită niciun fel de efort din partea partenerei. Amândoi stați pe o parte, cu fața în aceeași direcție și vă aduceți genunchii împreună în timp ce partenerul face toată treaba. O poziție cunoscută mai mult în penetrarea vaginală, aceasta vă lasă mâinile libere ca să vă explorați corpurile.

Nu doar atât, dar din aceasta poziție puteți atenta chiar și un orgasm triplu. Fie că folosești vibratorul Svakom Neo Phonexix App Controlled Red pentru stimularea vaginală și a clitorisului, fie că te ajuți de un dildo și partenerul îți stimulează clitorisul, e ceva pentru care chiar merită să depui efortul. Poate nu o să reușești din prima încercare, dar cu timpul îți poți perfecționa tehnica.

Cowgirl


O altă poziție care permite partenerei să controleze ritmul și profunzimea penetrării este cowgirl. Partenerul stă întins cu fața în sus, tu îl încaleci și te poți mișca după bunul tău plac, controlând profunzimea penetrării. Pentru echilibru, te poți apleca în față, punând ambele mâini pe pieptul sau umerii partenerului.

Poate că nu ți se pare o poziție spectaculoasă, dar amintește-ți că mai sunt și alte mișcări în afară de sus-jos. Dacă te miști în față și în spate îți poți stimula și clitorisul. Unde mai pui că în timp ce tu faci asta, partenerul tău îți poate mângâia sfârcurile.

Cambuza (sau The Caboose)


Partenerul stă așezat pe pat, cu genunchii flexați, sprijinit într-o mână, iar cu cealaltă mână îți poate dezmierda sânii sau te poate cuprinde de pulpe. Tu te așezi în brațele lui cu spatele și te miști în funcție de cât de adâncă vrei să intre în tine. E o poziție grozavă, mai ales dacă-ți dorești o penetrare adâncă!

Poate că ai mai încercat această poziție și pentru sexul vaginal. Ei bine, pentru sexul anal poate fi chiar mai plăcută. Va puteti chiar și săruta pentru a crea mai multă intimitate, iar faptul că în majoritatea timpului nu îl vezi poate fi și mai excitant, pentru că, dacă e inventiv, te poate surprinde în cele mai jucăușe moduri.

Fie că ești bărbat sau femeie, ține minte că doar pentru că o poziție pentru sex anal nu funcționează imediat, nu înseamnă că la un moment dat nu o să-i prinzi ritmul. Nu-ți fie frică să încerci lucruri noi și să comunici când simți plăcere și când vrei să schimbi ceva în ritmul sau poziția pe care o încercați. Și nu uita că sunt o mulțime de moduri în care poți să condimentezi lucrurile pe care le faceți în dormitor.Comentarii