Cum alegi cel mai bun dildo pentru tine: Sfaturi și recomandări

Cum alegi cel mai bun dildo pentru tine: Sfaturi și recomandări

Îți dorești o viață sexuală dinamică și diversă, condimentată cu jocuri de cuplu și jucării erotice, pentru un plus de varietate și de pasiune. Ca să te bucuri de momente fierbinți în cuplu sau chiar și solo, ai la dispoziție diverse accesorii, dintre care îți prezentăm în continuare diferite tipuri de dildo-uri, ideale pentru nopți intense, pline de extaz.

Ce reprezintă un dildo

Încă din cele mai vechi timpuri, sexualitatea a reprezentat un subiect tabu și totodată o fascinație, de aceea oamenii au folosit accesorii sexuale, iar printre ele dildo-ul este cel mai cunoscut, fiind denumit și vibrator, însă diferența între cele două jucării erotice este că dildo nu funcționează pe baterii, ci manual.

Formele pe care le poate avea un dildo sunt foarte diverse, aici imaginația umană a fost generoasă, iar de-a lungul vremurilor acest simbol al erotismul a căpătat diverse contururi, care să te ajute atunci când te întrebi cum ajungi la orgasm. Cele mai apreciate modele de dildo sunt cele care seamănă cu un penis, potrivite pentru folosire orală și genitală, dar se folosesc și dopuri anale, care sunt utilizate pentru stimulare și excitare intensă.

Așadar, un dildo reprezintă atât o jucărie sexuală, cât și un accesoriu erotic pentru penetrare, ce poate înlocui sau însoți actul sexual. Datorită varietății de forme și utilizări, găsești dildo într-o gamă largă de culori și texturi, ca să satisfacă toate gusturile și preferințele.

Alege dildo potrivit pentru jocuri erotice așa cum îți place 

Fie că le utilizezi pentru masturbare, stimulare și excitare în timpul preludiului sau pentru un plus de plăcere în timpul penetrării, ai la dispoziție diferite tipuri de dildo, din care să alegi ce ți se potrivește, iar jocurile erotice să fie exact așa cum îți dorești.

Cele mai populare tipuri de dildo sunt cele vaginale, care pot fi folosite atât solo, cât și în cuplu, iar senzațiile de excitare sunt foarte puternice, pentru că aceste jucării sexuale sunt introduse în vagin și stimulează intens organele genitale.

Sexul anal nu mai este de multă vreme un tabu, ci a devenit  o sursă de plăcere, iar utilizarea unui dildo anal asigură o penetrare fină și oferă orgasme multiple.

Preferate de cupluri, aceste modele de dildo duble oferă posibilitatea stimulării simultane vagin-anus și pot fi utilizate de către un singur partener sau de ambii parteneri simultan, fiind ideale pentru jocuri erotice sofisticate.

Ca să te bucuri de un plus de excitare, poți să alegi modele cu testicule atașate, iar atingerile vor fi perfecte pentru un preludiu reușit. Fantezia are cale liberă când vine vorba despre experiențe sexuale, așa că nu ezita să folosești în cuplu un dildo strap on, atașat la lenjerie sexy și prins cu hamuri și curele. 

Alege modelul potrivit de dildo după formă și textură

Ai la dispoziție o gamă largă de jucării erotice de tip dildo, din care poți să alegi modelul dorit, în funcție de forma care-ți place (realistic, alungit, conic, tip dop anal sau strap on) și cu textura preferată (din silicon, metal, sticlă, lemn).

Printre cele mai căutate modele sunt cele de dildo realistice, pentru că imită în detaliu forma unui penis, inclusiv nervurile și oferă senzații plăcute, atât în timpul stimulării, cât și al penetrării.

Pentru ușurință în manevrare ai la dispoziție dildoul alungit, care permite mișcări fine și controlate, ori dildoul conic, foarte comod de utilizat pentru că se poate fixa bine pe orice suprafață. Jocurile de cuplu vor fi mai interesante prin folosirea unor dildouri speciale cu inel metalic, iar scenele de sex vor deveni adevărate spectacole erotice.

Materialele din care sunt realizate diferitele tipuri de dildo sunt și ele diverse, de aceea se recomandă alegerea unor modele din silicon, sticlă, metal sau lemn, în funcție de preferințele fiecărei persoane.

Când optezi pentru un dildo din sticlă borosilicată sau Pyrex ai avantajul unor  accesorii rezistente și foarte ușor de curățat, pentru că jucăriile sexuale trebuie igienizate după fiecare folosire. 

Un dildo metalic poate fi realizat din aluminiu, oțel inoxidabil sau aliaje argintate și oferă senzații plăcute, penetrarea fiind fermă și realistică.

Cel mai în vogă material este siliconul, din care se realizează diferite tipuri de dildouri ușoare, maleabile și fine la atingere, ce oferă plăceri deosebite, fiind cele mai apropiate de forma și textura organelor genitale. 


Sfaturi și recomandări când folosești un dildo

Fiecare dintre noi are fantezii erotice, fetișuri și dorințe sexuale pe care și le poate îndeplini cu modelul potrivit de dildo. De aceea, atunci când vrei să achiziționezi o astfel de jucărie erotică, gândește-te cum vrei să o utilizezi.

Dacă preferi mișcările fine, excitante poți să optezi pentru modele de silicon, disponibile în diferite forme: conică, alungită, cu gland rotunjit, cu arbore bulbos, realizate din oțel inoxidabil, sticlă, silicon sau materiale compozite.

Pentru o penetrare profundă și plăcută, ai la dispoziție dildo cu mufe anale și ventuze de fixare, iar atunci când ești în căutarea unor senzații tari, poți alege un dildo dublu, cu un capăt în formă de șirag de bile anale și celălalt capăt neted sau un dildo în formă de W, pentru cupluri, conceput astfel încât cei doi pot utiliza împreună aceeași jucărie sexuală, pentru plăceri intense. 

Se recomandă folosirea diverselor modele de dildouri împreună cu stimulente și lubrifianți, pentru o utilizare ușoară și senzații plăcute, care să sporească gradul de excitare. Optează doar pentru lubrifianți din surse autorizate, ca să te asiguri că nu vei avea probleme cu iritații, infecții sau alergii, pentru că zonele genitale sunt foarte sensibile.

Nu uita să cureți dildo-ul după fiecare utilizare, pentru a îndepărta toate urmele de secreții și substanțe lubrifiante. Ai la dispoziție soluții speciale pentru igienizare, așa că nu este nevoie să apelezi la improvizații. 

Când îți alegi un dildo observă atent cum este realizat și asigură-te că este vorba despre un accesoriu erotic body safe, care să nu-ți pună în pericol sănătatea. Trebuie să fie materiale fără porozități și să conțină doar substanțe hipoalergenice.

Ține seama de aceste recomandări și alege modelul potrivit de dildo, ca să te bucuri de plăceri intense și jocuri de cuplu pline de erotism, pentru o viață intimă împlinită și o relație cu adevărat pasională. Include modelele preferate de dildo în cadouri pentru cupluri, pe care să le dăruiești partenerului sau partenerei atunci când sărbătoriți momentele speciale din relația voastră.

Comentarii