Cum se folosește corect un dildo

Cum se folosește corect un dildo

Sexul este una dintre plăcerile pe care le savurezi oriunde, oricând, pentru că îți aduce satisfacție și te face să te simți bine în pielea ta, îți confirmă faptul că partenerul sau partenera te dorește și petreceți momente intense împreună. Aceste senzații sunt amplificate prin utilizarea unor jucării sexuale pentru cupluri, dintre care cele mai populare  sunt denumite dildo-uri.

Cel mai cunoscut accesoriu erotic, dildo are de cele mai multe ori formă alungită, asemănătoare cu cea a unui penis, la care se pot adăuga detalii și accesorii care să sporească senzația de plăcere. Un dildo poate fi folosit la stimulare, excitare, masturbare sau penetrare, așa că este una dintre cele mai populare jucării sexuale pentru femei sau jucării sexuale pentru bărbați. Iată cum să alegi cel mai bun dildo pentru tine și cum să-l folosești corect, pentru plăceri intense, atât solo, cât și în doi.

Ce trebuie să faci atunci când folosești prima oară un dildo

Ai cumpărat accesoriul preferat, dintr-un sex shop sau de pe un site de specializat în articole erotice. Iată ce trebuie să faci înainte de prima utilizare: 

Observă atent detaliile înainte de desigilare

Atunci când deschizi ambalajul dildo-ului verifică să fie un produs original, iar cutia să fie intactă, fără urme de folosire. Este foarte important ca produsul pe care-l vei utiliza să fie în stare perfectă de igienă. 

Cu un dildo atingi zonele intime ale propriului trup sau ale partenerului, de aceea trebuie să te asiguri că este realizat dintr-un material sigur, care să nu-ți provoace iritații sau alergii și să nu conțină substanțe toxice. Cele mai indicate materiale sunt siliconul de bună calitate, metalele superioare (aluminiu, oțel inoxidabil, aliaje pe bază de argint) sau sticla borosilicată.

Dacă ți se pare că dildo-ul are formă sau mărime nepotrivite, prezintă defecțiuni sau impurități, renunță la folosirea lui, pentru a nu te expune la pericole ce-ți pot amenința sănătatea.

Ai la dispoziție o gamă largă de modele, forme și dimensiuni: poți alege dildo vaginal, anal, realistic cu striații și nervuri, alungit, transparent sau dildo strap on, așa că observă atent și alege ceea ce se potrivește corpului tău și preferințelor tale sexuale. 

Curăță dildo-ul înainte de prima folosire

Citește cu atenție instrucțiunile de utilizare, dacă acestea sunt trecute pe cutie sau pe prospectul ce însoțește ambalajul. Dacă nu ai detalii despre folosirea dildo-ului, urmează etapele următoare: scoate produsul din pungă, pune-l sub jet subțire de apă călduță și clătește-l cu săpun lichid. 

După ce l-ai curățat bine, ca să elimini depunerile de praf și surplusul de substanțe chimice provenite de la ambalare, șterge-l cu ajutorul unui prosop de hârtie sau cu o bucată de material textil compact, ca să nu rămână scame sau alte porozități care îți pot irita pielea.

Cum utilizezi un dildo pentru plăceri intense și sigure
Pentru că se numără printre cele mai populare jucării sexuale, dildo-urile pot fi prezente pe tot parcursul actului sexual, fiind accesorii versatile, pe care le poți utiliza cu fantezie, pentru senzații puternice de excitare: 

Include dildo-ul în preludiul actului sexual

Este binecunoscut faptul că plăcerea sexuală are o importantă componentă senzorială, dincolo de penetrarea propriu-zisă. Săruturile, atingerile, mângâierile ușoare pe trupul celuilalt sau pipăirea propriului corp, toate acestea fac parte din preludiu și sunt esențiale pentru crearea unei stări plăcute de relaxare și crearea primilor fiori ai excitării.

Folosește dildo-ul în timpul preludiului, având grijă să-l încălzești un pic în palme înainte. 

Continuă cu tehnici variate de utilizare a dildo-ului

În continuare, folosește stimulente și lubrifianți, pentru o atingere plăcută a zonei clitoridiene, vaginale sau anale. Nu uita că un dildo este un accesoriu erotic utilizat de ea, de el sau de amândoi, așa că folosește-l în tehnici variate de stimulare, excitare și penetrare a propriului trup sau al partenerului.

Variază mișcările: de la un ritm lent, prin care începi să te exciți și atingi orgasmul până la o accelerare repetată, care să prelungească starea de extaz și să asigure orgasme multiple. Folosește dildo-ul și ca să simulezi sexul oral, vei oferi partenerului o scenă sexy,  ce aduce promisiunea unor momente fierbinți.

Curăță dildo-ul după fiecare folosire

La terminarea partidei de sex sau de masturbare, este important să cureți dildo-ul, ca să-l poți folosi în siguranță și data viitoare. Urmele de lubrifianți, secrețiile vaginale, anale, seminale - toate acestea pot apărea pe suprafața dildo-ului, așa că trebuie să-l speli exact ca înainte de prima utilizare, pentru a te asigura că nu riști infecții sau iritații ale zonelor intime, atunci când îl vei folosi din nou.

Ca să-ți fie mai ușor la curățare și pentru un plus de igienă a actului sexual, poți să folosești dildo-ul împreună cu un prezervativ. 

Ia în considerare aceste sugestii atunci când folosește diferite tipuri de dildo și bucură-te de jocuri erotice pline de imaginație, pentru o viață sexuală împlinită! 

Comentarii