Cum se folosește inelul vibrator?

Cum se folosește inelul vibrator?


Viața intimă a cuplului poate fi condimentată de jucării sexuale diverse, care aprind flacăra pasiunii și dau tonul unor scene erotice pline de fantezie și plăcere. Din gama de accesorii pe care le oferă un sex shop, inelul vibrator este o piesă aparte, datorită senzațiilor excitante pe care le produce și pentru că este un obiect versatil, care poate fi utilizat atât solo, cât și în doi.

Dacă vă întrebați cum se folosește un inel vibrator, vă prezentăm în continuare câteva detalii interesante, ca să vă bucurați din plin de avantajele acestui gadget erotic:

Mod de utilizare pentru inel vibrator

Inelul vibrator, denumit și inel de penis, este un accesoriu flexibil și simplu de utilizat, care oferă vibrații stimulatoare ce prelungesc preludiul cu până la 20 de minute și îmbunătățește semnificativ calitatea actului sexual. 

Dacă este folosit împreună cu prezervativul, acesta trebuie aplicat înainte de desfacerea inelului. Urmează aplicarea efectivă a inelului pe penis, prin glisare și pornirea vibrațiilor. Inelul limitează circulația sângelui și conferă penisului un aspect mărit, cu vene pronunțate.

Se recomandă utilizarea de lubrifianți, pentru o alunecare facilă și o stimulare mai bună atât a penisului, cât și la atingerea clitorisului partenerei. Durata maximă de folosire nu trebuie să depășească 30 de minute, pentru ca sângele să poată circula normal înainte de o nouă utilizare. 

Cele mai bune inele vibratoare sunt realizate din silicon medicinal și plastic ABS, iar curățarea lor după fiecare utilizare este obligatorie, pentru a preveni infecțiile și alte probleme de sănătate. 

Cele mai multe inele vibratoare funcționează pe baterii sau sunt reîncărcabile USB, așa că utilizarea lor este facilă și pot fi luate în bagaj, pentru nopți fierbinți în vacanță.

Tipuri de inele vibratoare

Aveți la dispoziție inele vibratoare dinamice cu formă rotundă, care asigură confort și plăcere în același timp. Majoritatea modelelor din această gamă sunt rezistente la apă, așa că le puteți folosi și în baie sau în jacuzzi. Dispun de mai multe viteze, pe care le puteți alterna pentru jocuri erotice pline de fantezie.

Un model preferat de cuplurile îndrăznețe este Happy Rabbit Love Ring pentru că are în plus față de varianta clasică de inel vibrator două “urechi” moi și flexibile ca de iepuraș (de unde-i vine și numele). Acest inel vibrator se mulează perfect în jurul penisului și sporește puterea erecției, în timp ce părțile laterale stimulează clitorisul în timpul penetrării, pentru dublă plăcere. Scenele de sex vor fi incendiare, căci partenerii au la dispoziție 10 moduri de vibrații, fiecare cu 3 niveluri de intensitate.

Partenera de sex va fi încântată, deoarece există și inel vibrator clitoridian pentru deget, care conține o capsulă vibratoare detașabilă și este acoperit cu cili fini care stimulează puternic clitorisul și labiile, iar astfel asigură orgasme puternice chiar din timpul preludiului. 

Un alt model deosebit de inel vibrator este cel pentru cupluri, o jucărie sexuală ce asigură stimularea simultană a ambilor parteneri. Din această gamă se recomandă celebrul inel de penis cu telecomandă, ce face parte din Fifty Shades of Grey - Official Pleasure Collection aprobată chiar de de autoarea celebrei trilogii, E L James.
Recomandări pentru jocuri sexuale cu inele vibratoare

Cele mai cunoscute jocuri sexuale cu inele vibratoare sunt cele în doi, și completează cu succes gama de jucării sexuale pentru cupluri, mai ales că pot fi utilizate pentru stimularea tuturor zonelor erogene: sfârcuri, gât, zona pelviană, coapte, tălpi, fiind un excelent accesoriu pentru masaj erotic.

Un joc sexual excitant cu inel vibrator este și sexul oral alternat cu vibrații și stimulare manuală. Inelele pentru penis sunt utile și în preludiul pentru sex anal, pentru că ajută la controlarea momentului orgasmului și excită suplimentar zonele genitale ale partenerei. 

Există și modele fosforescente de inele vibratoare, pentru un plus de fun în timpul scenelor de sex. Iar pentru plăceri intense în momentele solo, aceste inele oferă o excitare mai puternică și o erecție mai fermă în timpul masturbării.


Folosiți inele vibratoare pentru senzații noi în viața intimă, iar experiențele sexuale pe care le oferă aceste jucării erotice vor reaprinde pasiunea în cuplu.


Comentarii