Jocuri de cuplu: cum menții flacăra pasiunii aprinsă

Jocuri de cuplu: cum menții flacăra pasiunii aprinsă

Viața intimă este foarte importantă într-un cuplu, pentru că reprezintă modul în care partenerii obțin satisfacția sexuală și emoțională, arată nivelul la care a ajuns relația respectivă și care este compatibilitatea reală între cei doi. 

Însă atunci când împarți dormitorul cu aceeași persoană pentru mai multă vreme poate apărea rutina, iar interesul și atracția se diminuează. Ca să nu ajungi într-un astfel de scenariu, condimentează viața sexuală cu diverse jocuri de cuplu, și astfel menții flacăra pasiunii aprinsă, iar entuziasmul va fi ca în primele zile ale relației voastre.

Iată câteva sugestii pentru mai multă fantezie și un plus de excitare în momentele intime:

Folosește jucării erotice

Ca să readuci pasiunea în relația voastră sau să prelungești euforia primelor partide de sex, folosește jucării sexuale pentru cupluri care sunt disponibile într-o gamă largă de produse, pentru toate gusturile și fanteziile.

Poți să începi cuminte cu un joc erotic și să continui cu jocuri sexuale mai îndrăznețe, vibratoare pentru cupluri, dildo-uri strap on și alte jucării sexuale pentru femei și jucării sexuale pentru bărbați, pe care să le folosiți pentru a vă satisface reciproc și a vă cunoaște în detaliu preferințele în materie de sex.

Fie că îi oferi un masturbator, o pompă pentru erecție sau un inel pentru penis, bărbatul tău va fi superexcitat și va dori să folosească aceste gadgeturi sau chiar să te lase pe tine să i le aplici. Va fi ceva nou pentru amândoi și cu siguranță că stimularea sexuală va fi maximă.

Iar pentru ea nu vor mai exista inhibiții în dormitor dacă îi aduci un dildo realistic, un vibrator performant sau încercați împreună aplicarea unor dopuri anale care s-o excite până la cele mai spectaculoase orgasme.

Alege cu grijă cele mai bune vibratoare, ca să vă bucurați de plăceri intense, iar sexul să redevină acel joc în doi plin de adrenalină și satisfacții, exact așa cum era în primele nopți petrecute împreună.


Inițiază jocuri de rol

Nu degeaba li se spune fantezii sexuale celor mai îndrăznețe vise pe care le ai în legătură cu relațiile intime. Adevărul este că ai nevoie de varietate și spectacol ca să te simți împlinit sexual, iar acest lucru este valabil pentru bărbați și femei deopotrivă.

Alege accesorii tip fetiș (bondage) și lenjerie sexy, ca să încercați împreună jocuri de rol, așa cum ai văzut în filmele pentru adulți sau așa cum vă place. Fiecare cuplu are dinamica sa și secretele care-l fac unic, așa că explorați împreună cele mai ascunse fantezii și deveniți pentru o noapte dominatori, dame de companie, actori de filme porno sau orice vă trece prin cap. O să vă distrați pe cinste, iar eliberarea de inhibiții va prilejui partide incendiare de sex.

Pentru un plus de plăcere folosiți stimulente și lubrifianți, atât în timpul preludiului, pentru stimulare, excitare și masturbare, cât și la penetrare. În acest mod folosirea diferitelor gadgeturi sexuale nu riscă să devină dureroasă, iar voi o să simțiți doar fiorii intenși ai orgasmelor prelungite.

Oferă-i plăcerea unui preludiu în locuri inedite


Nu uita de componenta emoțională atunci când inițiezi jocuri de cuplu. Ca să menții flacăra pasiunii nu ai nevoie doar de excitare sexuală, ci și de atingeri tandre, scene erotice și o intimitate profundă, care să vă împlinească mental și afectiv.

Îți cunoști partenerul de ceva vreme sau de-abia ți-ai cunoscut partenera. În oricare dintre situații te-ai afla, încearcă să-i oferi plăcerea unui preludiu într-un loc inedit, plin de frumusețe și romantism.

Poate fi la malul mării, când sunteți pe o plajă retrasă, la duș când îl surprinzi cu un masaj relaxant, sau oriunde știi că i-ar face plăcere și ați simți împreună fiorii dorinței, mai ales că senzația de aventură și ideea că faceți un lucru interzis reprezintă în sine stimuli sexuali foarte puternici.

Folosește-ți imaginația și creativitatea, lasă la o parte inhibițiile și bucură-te de sexualitatea ta în jocuri de cuplu originale și îndrăznețe. Aceste escapade în doi, fără tabuuri și falsă pudoare sunt cheia unei relații reușite, în care ambii parteneri se simt împliniți.

Comentarii