Jocuri erotice: 5 jocuri potrivite pentru un altfel de preludiu

Jocuri erotice: 5 jocuri potrivite pentru un altfel de preludiu

Vă simțiți bine împreună, atracția dintre voi este puternică și sexul este wow! Dacă vrei să petreceți mai multe momente fierbinți în dormitor, oferă-i varietate și surprinde-ți partenerul sau partenera cu spontaneitatea ta, lipsa de inhibiții și fantezia sexuală cu care creezi mereu jocuri erotice noi și excitante.

Ca să-ți venim în ajutor, îți prezentăm în continuare cele mai interesante jocuri, potrivite pentru un altfel de preludiu, cu stil și senzualitate:

Costume sexy pentru personaje atrăgătoareJocurile de rol sunt printre cele mai ofertante acțiuni erotice și asigură un preludiu plin de fantezie. Alege lenjerie sexy și accesorii BDSM ca să interpretezi diferite personaje celebre, care să-ți pună în valoare formele și farmecul. Transformă dormitorul într-o scenă de cabaret, cu un show seducător, care să combine dans, dialog, streaptease și atingeri tandre.

Ai la dispoziție o gamă largă de obiecte sexuale pentru cupluri, așa că ideile vin de la sine, iar nopțile în doi vor fi mult mai intense și chiar mai amuzante, cu replici picante și gesturi îndrăznețe.


Joc de cărți și joc de trupuriCine are noroc în dragoste are și la cărți, dacă încearcă acest joc simplu și excitant: stabiliți împreună reguli pentru fiecare carte din pachet și apoi respectați indicațiile la fiecare carte extrasă. De exemplu, inima roșie poate însemna sărutări, rombul - masaj erotic, trefla - stimularea zonelor erogene și rombul - alegerea unei mângâieri la alegere. Numărul de pe cartea arată câte minute vei face acțiunea respectivă. 

Dacă vreți o variantă clasică la acest joc, încercați împreună poker pe dezbrăcate. Regulile pot să fie diferite de cele obișnuite, pentru ca tensiunea sexuală să atingă cote maxime. Este binecunoscut efectul afrodisiac al competiției între partenerii de sex, și se dovedește eficient de fiecare dată! 

 

Alege o melodie senzuală pentru o baie în doi
Oferă-i un altfel de preludiu, care să aducă romantism și senzualitate în cuplu. Pregătește o cadă sau un jacuzzi cu flori și lumânări parfumate, alege o melodie lentă, de inspirație erotică și bucurați-vă de o baie în doi, pe îndelete, cu mângâieri fine și excitante.

Completează experiența cu afrodisiace și stimulente sexuale, pentru un joc erotic elaborat, care să vă aducă plăcere și să deschidă calea pentru momentele pline de pasiune ce vor urma. 

Ghici cine sărută pe cine
Din toată gama de gesturi tandre și atingeri excitante, sărutul rămâne cea mai intimă și mai sensibilă formă de apropiere, de aceea are o importanță deosebită în timpul preludiului. Ca să-i pui în valoare farmecul, alege un joc de-a sărutatul, în care cei doi parteneri se apropie cât mai mult unul de altul, iar cel care cedează primul și atinge cu buzele pe celălalt, primește o pedeapsă, la alegerea câștigătorului.

Firește că cel învins va avea de făcut gesturi tandre și va îndeplini fanteziile erotice ale învingătorului, pentru că, de fapt, amândoi trăiesc satisfacția unor momente pline de dorință și pasiune.

Mă inviți la o cafea?
Acest joc erotic poate fi considerat unul dintre acele jocuri de rol care însuflețesc atmosfera în dormitor, dar este mai mult decât o simplă transformare în personaje. Are o puternică latură emoțională și reprezintă un preludiu sofisticat, ce-i va apropia pe cei doi și-i va face să-și dorească o noapte întreagă de sex fierbinte.

Despre ce este vorba? Cei doi vor pretinde că nu se cunosc, și că se întâlnesc pentru prima oară într-o cafenea, unde își spun secretele erotice, povestesc cum le place să fie atinși, care le sunt fetișurile și fanteziile. Ce deosebește acest joc de altele similare este faptul că, în timp ce vorbesc, cei doi simulează acțiunile pe care le descriu, însă nu au voie să se atingă. Acest lucru creează o tensiune sexuală deosebită, atât pentru cel care face gesturile, cât și pentru cel sau cea care privește.

Inspiră-te din aceste sugestii de jocuri erotice și nu uita că stimularea sexuală este la fel de importantă ca actul în sine și că atracția dintre parteneri se bazează pe senzații fizice, gânduri, emoții și fantezii.

Comentarii