Jucării sexuale pentru bărbați: Ce opțiuni ai?

Jucării sexuale pentru bărbați: Ce opțiuni ai?

Sexualitatea masculină reprezintă un subiect îndelung discutat, iar gama de jucării sexuale pentru bărbați este variată și cuprinde în principal următoarele accesorii erotice:

Inele pentru penis

Inelele pentru penis reprezintă accesorii sexuale utilizate frecvent, cu beneficii pentru ambii parteneri. Aceste tipuri de inel vibrator se fixează pe penis și asigură o strângere care menține erecția pentru o perioadă mai îndelugată. În plus, produc vibrații ce stimulează clitorisul și sporesc excitarea în timpul actului sexual. Există diferite tipuri de inele pentru penis, în funcție de dimensiunile organului sexual și de accesoriile preferate pentru senzații tari în dormitor.


Masturbatoare

Printre cele mai populare jucării sexuale pentru bărbați sunt masturbatoarele, disponibile în diferite forme ce imită cavitatea vaginului. Au în interior striații ce oferă o senzație similară cu penetrarea reală, fiind realizate din materiale speciale, care asigură atingeri excitante. Sunt utilizate în cadrul unor tehnici de masturbare pentru ejaculare sau pentru excitare înaintea actului sexual. Pot fi folosite și în jocurile de cuplu, deoarece implicarea partenerei sporește intensitatea plăcerilor erotice.

Dopuri anale

Utilizate în cuplu sau solo, dopurile anale sunt jucării sexuale ce oferă senzații puternice, fiind preferate pentru partidele de sex pasionale și pentru practici BDSM, atunci când partenerii vor să experimenteze plăceri noi. Se recomandă folosirea lor împreună cu stimulente și lubrifianți, pentru o penetrare anală fără dureri și senzații neplăcute. Se obține o excitare puternică, perfectă pentru un preludiu reușit.

Vibratoare anale

O altă jucărie sexuală ce necesită experiență în utilizarea accesoriilor erotice, vibratorul anal este un instrument foarte excitant. Are funcții reglabile, iar faptul că partenera deține controlul asupra folosirii lui reprezintă o sursă suplimentară de plăcere. Există modele de vibrator anal cu încălzire și împingere și vibrator anal cu două inele pentru penis sau testicule.  

Dildo pentru bărbați

De obicei dildo-urile sunt folosite ca jucării sexuale pentru femei, dar există și modele interesante de dildo pentru bărbați. Aceste accesorii oferă senzații excitante și pot fi alese în funcție de mărimea dorită, ca să nu apară dureri la penetrare. Așa cum se folosește un dildo pentru excitare vaginală, în mod similar se utilizează și cele pentru penetrare anală.
Stimulatoare pentru prostată

Prostata este foarte sensibilă, iar stimularea acestei zone erogene produce o excitare puternică, pe care bărbații o adoră. Alegerea modelului potrivit de stimulator pentru prostată reprezintă condiția de bază pentru realizarea unui preludiu memorabil. Ca să se bucure de o viață sexuală împlinită, masajul și stimularea prostatei sunt foarte importante pentru bărbați, mai ales după o anumită vârstă.

Păpuși gonflabile

Se numără printre jucăriile sexuale clasice, pe care bărbații le folosesc pentru a-și împlini fanteziile erotice. Sunt disponibile sute de modele: imagini feminine,    personaje ce pot scoate sunete sau vibrează, păpuși cu seturi de costume și peruci, păpuși realizate din materiale ce imită pielea umană și asigură atingeri realistice. Se folosesc și în cadrul unor jocuri erotice între parteneri, pentru simularea unei partide de sex în trei.

Manșoane pentru penis

Sunt jucării sexuale utilizate de bărbați pentru mărirea dimensiunilor penisului. Aceste manșoane le oferă o satisfacție suplimentară și un confort psihic ce ajută la eliberarea de inhibiții. Beneficiile sunt multiple, inclusiv pentru parteneră, care se poate bucura de senzații noi, pentru că manșoanele pot fi realizate din materiale cu striații, din texturi fine.

Prelungitoare de penis

Într-un mod similar cu manșoanele se folosesc și prelungitoarele de penis. Acestea sunt jucării sexuale pentru bărbați ce ajută la menținerea erecției pentru mai multă vreme. De asemenea, se utilizează la mărirea lungimii penisului, ceea ce ajută la creșterea încrederii de sine și mărirea apetitului sexual.

Alegerea unor accesorii erotice și jucării sexuale pentru bărbați reprezintă o plăcere în sine, iar achiziționarea lor de pe site-uri de tip sex shop se poate face de către ambii parteneri, ca să opteze pentru modelele cele mai potrivite, care să le aducă experiențe noi în viața de cuplu.

Comentarii